Logo Accell
Accell Western Europe

Accell Western Europe richt zich op de midden- en hogere segmenten voor fietsen, fietsonderdelen en – accessoires. De merken van Accell Western Europe zorgen gezamenlijk voor een mooi en compleet productaanbod dat volledig aansluit op de vraag van de fietser.

Profiel
De onderneming Accell Group waar Accell Western Europe onderdeel van is, heeft marktleidende posities in Nederland, België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Finland, Turkije en het Verenigd Koninkrijk. In Europa is Accell Group marktleider in fietsen, gemeten in omzet. Wereldwijd werken er circa 3.000 mensen in achttien landen voor Accell Group en haar dochterondernemingen. Accell Group heeft productievestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Turkije en China. De producten van Accell Group vinden hun weg naar meer dan zeventig landen. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Heerenveen. De aandelen Accell Group worden verhandeld op de officiële markt van Euronext Amsterdam en zijn opgenomenin de Amsterdam Smallcap-index (AScX).

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Accell Group open staan voor maatschappelijke ontwikkelingen en deze meenemen in haar producten en activiteiten. Accell Group produceert een duurzaam product dat bijdraagt aan een gezonde levensstijl en vermindering van CO2 uitstoot. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfsmissie is haar productie zo vriendelijk mogelijk in te richten voor mens en milieu. Accell Group betrekt haar stakeholders bij het opstellen en uitvoeren van het MVO beleid, is transparant over haar werkwijze en rapporteert op niveau C van de Global Reporting Initiative versie 3.1 GRI richtlijn. 

Postbus 515, 8440 AM
Industrieweg 4, 8444 AR
Heerenveen, Nederland
http://www.accell-westerneurope.com
+31 (0)513 638 500
plan route