Logo Accell
Samen uit. Samen thuis. Altijd veilig en met plezier fietsen.

Batavus is al meer dan honderd jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in een topcollectie van stadsfietsen, elektrische fietsen, toerfietsen en kinderfietsen. Maar ook in het continu bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken.

Blijven innoveren
Zoals onze Aerflow componenten, die niet alleen stilistisch innovatief zijn, maar ook vanuit bijvoorbeeld veiligheidsoogpunt. Met het Aerflow voor- en achterlicht ben je bijvoorbeeld nóg beter zichtbaar, doordat het licht ook vanaf de zijkant te zien is. Of de brug die we sloegen tussen jongeren en elektrische fietsen, met de ontwikkeling van de Batavus Razer. Met deze e-bike werd Batavus beloond met een erkenning voor Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2014 en bovendien kreeg hij de prestigieuze GIO Special Award for Excellence in de categorie originaliteit. Deze elektrische fiets is buitengewoon geschikt voor woon-werkverkeer.

Daarnaast besteden we veel zorg aan de onovertroffen geometrie van Batavus. De Batavus Ergo Matic stuurpen, waarmee je gemakkelijk met de hand het stuur verstelt en aanpast aan jouw ideale zithouding, is hier een goed voorbeeld van.

Milieurvriendelijk
Batavus is milieubewust met een uniek, eco-vriendelijk lakprocedé in de eigen lakkerij. Deze heeft een eigen waterzuiveringsinstallatie en we maken uitsluitend gebruik van lakken op waterbasis.

Fun design en hoogwaardige materialen
Typerend voor Batavus is ook het vooruitstrevende en vlotte design, variërend van trendy tot traditioneel, van stoer tot elegant en van functioneel tot sportief. Elke Batavus fiets kenmerkt zich door toepassing van hoogwaardige materialen en de montage van kwaliteitsonderdelen. Van de kleinste kinderfiets tot het topmodel van de e-bikes. Een vakbekwame verkoop en service zijn gewaarborgd via een samenwerking met een landelijk netwerk van kwalitatieve fietsdealers. 

Postbus 515, 8440 AM
Industrieweg 4, 8444 AR
Heerenveen, Nederland
http://www.batavus.nl
+31 (0)513 638 999
+31 (0)513 638 262
plan route