Logo Accell
Dé complete groothandel in de tweewielerbranche

Juncker Bike Parts is een distributeur in fietsonderdelen en -accessoires en levert aan dealers in Nederland, België en Luxemburg. Vanuit Apeldoorn, waar het centrale magazijn zich bevindt, worden dagelijks meer dan 9.000 pakketjes verstuurd. Dit varieert van een simpele binnenband voor de stadsfiets tot een geavanceerd onderdeel voor de meest innovatieve racefiets. In het assortiment van Juncker Bike Parts vind je meer dan 17.000 artikelen van honderden topmerken. Op deze manier is er altijd een oplossing voor iedere fiets.

Optimaal gebruik maken van de m2

Ook bieden wij diverse diensten aan om zo de fietsenwinkels optimaal te ondersteunen. Zo hebben wij een team specifiek voor winkel- en werkplaatsinrichting. Dit team geeft advies over hoe de fietsenwinkels optimaal gebruik kunnen maken van alle m2 in de winkel, en welk assortiment het beste aansluit op de behoefte van de omgeving.

Ook onderweg service bieden

Vanuit de werkplaats stappen veel fietsliefhebbers weer op de fiets. Maar het kan natuurlijk ook voorkomen dat de fietser pech onderweg heeft. Daarom bieden wij de mogelijkheid van de mobiele werkplaats aan. Met een servicebus ben je snel op locatie. Soms is de locatie wat lastiger te bereiken met de auto. Daarom bieden wij ook de servicefiets aan. Zo werken we samen om de fietsliefhebber snel op weg te helpen!

Juniversity

In de fietsbranche gebeurd veel qua ontwikkeling. Om op de hoogte te blijven, bieden wij dealers workshops en trainingen aan via ons kennisplatform Juniversity. Op deze manier is een monteur goed voorbereid!

En meer!

Kies je voor Juncker Bike Parts, dan kies je voor een partnerschap. Je kiest voor een goede voorraadfunctie, gemaksdiensten en one-stop-shopping. dealers kunnen 24/7 online fietsonderdelen en -accessoires bestellen via het online bestelsysteem.

En kom je er zelf niet uit? Onze collega's op de weg of aan de telefoon helpen je graag verder. Kortom: een ruim assortiment, service en kennis zijn de sleutel tot iedere fietsoplossing.

Wilmersdorf 37, 7327 AD
Apeldoorn, Nederland
http://www.junckerbikeparts.nl
+31 318 55 30 30
+31 318 55 30 30
plan route