Logo Accell
TO THE FUTURE

Bij KOGA bouwen we de beste en mooiste fietsen voor mensen met een passie voor kwaliteit. Dat is iedere dag opnieuw de uitdaging waar KOGA voor staat. Fietsen die voor een ultieme fietservaring zorgen. Vroeger, nu en in de toekomst, want technische en esthetische innovaties staan niet stil. Sterker… KOGA fietst daarin graag voorop!

Speciaal voor jou
We bouwen die fietsen speciaal voor jou. Of je er nou dagelijks mee naar je werk fietst, adembenemende reizen maakt of sportief op wielerbanen of ongebaande wegen excelleert…

KOGA fietsen zijn puur en echt en worden met oog voor detail en kwaliteit volledig met de hand in Heerenveen gebouwd. (Vak)mensenwerk dus! Eén monteur is 100% verantwoordelijk voor de totale montage. Van het individu voor het individu! Dat betekent een optimale betrokkenheid die zich vertaalt in het exclusieve resultaat van jouw KOGA fiets.

 

Samen staan we sterk
Samen staan we voor een uitgesproken lifestyle en vormen een hechte community waar fietsplezier in alle omstandigheden centraal staat. Als dat je aanspreekt hoort KOGA bij jou en jij bij KOGA.

Postbus 167, 8440 AD
Tinweg 9, 8445 PD
Heerenveen, Nederland
http://www.koga.com
+31 (0)513 638 999
+31 (0)513 630 111
plan route