Logo Accell
Nothing Looks like Titanium, SIMPLY BEAUTIFUL

De uitstraling van de fiets alleen is niet voldoende voor Van Nicholas, de fietsen moeten gebruikt kunnen worden voor de hoogst haalbare prestaties. Het hoogst haalbare is niet mogelijk wanneer de fietsen niet bestemd zijn voor dagelijks gebruik. Onze doelstelling is om de beste frames te ontwikkelingen die voldoen aan de eisen van dagelijks gebruik, hoge prestaties en een perfecte uitstraling. Wij zijn er van overtuigd dat dit alleen mogelijk is wanneer de fiets wordt gemaakt van Aerospace kwaliteits Titanium. 

Nederlands Trots
De roots van Van Nicholas liggen in Nederland. Wij zijn begonnen als familiebedrijf, tot 2012, toen Van Nicholas samen ging met het Nederlandse fietsenmerk Koga. Iedere Nederlander kan de trots van een Nederlandse gewoonte begrijpen, zo ook ons team. Wij streven naar perfectie als het gaat om het ontwerpen van de nieuwste fietsen; het construeren van onze fietsen voor het hoogst haalbare resultaat; het onvoorwaardelijke helpen van onze klanten en het overbrengen van de optimale ervaring van Van Nicholas fietsen. 

Technologie & Vakmanschap

Onze denkwijze is simpel en draait om vakmanschap. Niemand heeft meer passie en verstand van het eindproduct dan de mensen met jaren lange ervaring, passie en kennis. De ontwerper, de constructeur, de monteur. Maar ons vertrouwen in vakmanschap wil niet zeggen dat wij de moderne technologieën negeren. Wij zijn continu op zoek naar innovatie. Zo creëerden we de eerste Seamless Hydroformed Titanium frame (Naadloze Hydro Titanium frame). Wij kunnen ook uw fiets volledig naar uw wensen maken. Zo ontstaat er een custom-build ultimate bicycle die helemaal voldoet aan uw persoonlijke eisen. 

Postbus 167, 8440 AD
Tinweg 9, 8445 PD
Heerenveen, Nederland
http://www.vannicholas.com
+31 (0) 513 435040
plan route