Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Accell Group introduceert private lease voor KOGA, Batavus en Sparta

HEERENVEEN, 28 januari 2020 – Accell Group introduceert zijn private leaseconcept: KOGA lease, Batavus lease en Sparta lease. De drie topmerken bieden de consument private leasemogelijkheden van e-bikes en stadsfietsen. Alle fietsen worden in de fabriek in Heerenveen geproduceerd. De consument sluit het leasecontract rechtsreeks af met één van de honderden Accell-dealers in Nederland of België.

 

Sten van der Ham, regionaal directeur Accell Benelux:  
“De fietsmarkt verschuift van bezit naar gebruik met volledige ontzorging voor de consument. Zonder aanschafkosten voor een (elektrische) fiets met een uniek laag eigen risico. Met onze fietsen van KOGA, Sparta en Batavus zijn we aantrekkelijk voor een brede doelgroep. Met ons private leaseconcept maken we gezondere en schonere mobiliteit aantrekkelijk voor een grote groep consumenten.
Van zzp’ers tot ouders die een fiets voor hun schoolgaande kind willen leasen en ook voor een werknemer die dit via de werkgever wil regelen. Kortom: slimmer en groener reizen op onze topfietsen”.
 

 

Privé leasen of in overleg met je werkgever

De consument kan een Batavus, Sparta of KOGA-fiets leasen als privépersoon of in overleg met de werkgever. Door de 7% bijtellingsregeling kan het belastingvoordeel bij zakelijke lease oplopen tot 40%. Dit betekent dat werknemers in de praktijk al vanaf een tientje per maand een topfiets kunnen rijden. Als leaserijder hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte kosten. Het onderhoud en reparaties zijn inbegrepen en worden door de dealers zelf uitgevoerd.

 

Eind vorig jaar lanceerde Accell Group zijn B2B leaseconcept. Recent introduceerde Accell nog de speciale Batavus Cura Zorgfiets voor thuiszorgorganisaties.