Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Accell winnaars ADR-Fietstest 2023

SPARTA d-RULE Energy – best geteste fiets elektrisch woon-werkverkeer 

Deze moderne en krachtige e-bike geeft extra power aan jouw woon-werkrit. Zowel de kabels als de accu zijn weggewerkt in het frame. Met de Sparta n:LIGHT verlichting val je goed op in het donker en ben jij trendsetter onder de commuters. De e-bike is voorzien van het Bosch smart-systeem waardoor jij altijd connected bent met je e-bike. Binnen no-time tover jij je smartphone om in een e-bike display met de SmartphoneGrip op het stuur. De krachtige Bosch Performance Line middenmoter zorgt ervoor dat jij snel op bestemming aankomt.  

 

 

KOGA E-Nova Evo PT Unlimited – best geteste elektrische stadsfiets 

De E-Nova EVO PT Unlimited heeft alles wat een goede e-bike nodig heeft. Comfort, prestaties en een stijlvol uiterlijk. Deze gelimiteerde uitvoering is voorzien van speciale zijdeglans lak en een traploos schakelsysteem. Zo heb je altijd het juiste verzet te pakken. Met deze comfortabele en sportieve e-bike kun je letterlijk alle kanten op. De Gates CDX riemaandrijving is onderhoudsarm en gaat tot wel drie keer langer mee dan een ketting. Een extra lage instap, maar toch een super stijf en sterk frame. Super smooth-welded aluminium frame zonder zichtbare lasnaden. 

 

 

Batavus Fier 2 – beste koop categorie elektrische bakfietsen 
Deze veelzijdige tweewieler bakfiets met Shimano naafversnelling en krachtige Bosch motor is de ideale oplossing om met het hele gezin op avontuur te gaan. Voorzien van handige functies zoals verlichting die altijd aan staat en een opstapje voor de kinderen. Met deze tweewieler ben je extra wendbaar en onderweg zitten je kinderen veilig door de veiligheidsrail en de riempjes. De bakfiets heeft een vermogen tot 80 kg.  

 

 

Batavus Finez E-go® Exclusive – beste koop elektrische stadsfietsen 
Deze e-bike is in samenwerking met de T.U. Delft ontwikkeld. Hierdoor is een onderhoudsarme en gebruiksvriendelijke elektrische fiets tot stand gekomen. De riemaandrijving gaat niet alleen langer mee dan een normale ketting, maar hij is ook nog eens stiller. Hierdoor kan je optimaal genieten van de omgeving tijdens je fietstocht.   

De accu van deze e-bike is in de achterdrager geïntegreerd. De accu is gemakkelijk te verwijderen, waardoor je hem thuis op een veilige manier kan opladen.