Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Agenten op nieuwe KOGA en Batavus fietsen

Vanaf vandaag zijn de agenten te zien op Batavus en KOGA fietsen. De Nederlandse politie heeft op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding gekozen voor deze topmerken. Regional Director Accell Benelux overhandigde de eerste politiefietsen aan Region Midden Nederland. In Heerenveen worden de ruim 100 politiefietsen geproduceerd.

 

 “We zijn erg trots op deze samenwerking waarbij onze fietsen bij mogen dragen aan de mobiliteit van de politie en daarmee aan de veiligheid van Nederland. Accell heeft meerdere topmerken onder één dak en dat samen met onze flexibiliteit om onze e-bikes en fietsen aan te passen aan de unieke wensen van de klant, maakt ons een sterke partner”, aldus Sten van der Ham, Regional Director Accell Benelux.

 

Meer fietsen

De fiets is voor politiewerk van grote toegevoegde waarde: je bent toegankelijker en ontmoet en daarom stimuleren zij het fietsen. Zien wat er gebeurt, horen wat gezegd wordt, aanvoelen wat er aan de hand is en bepalen wat nodig is. Op de fiets staat een agent letterlijk tussen de mensen en is daardoor toegankelijk, snel en wendbaar.

 

Surveillancefietsen en stadsfietsen

Als e-bike surveillancefiets heeft de politie voor de KOGA Pace B10 gekozen en voor de gewone fiets is de keus gevallen op de KOGA Signature World Traveller S en de Batavus Dinsdag. De KOGA fietsen worden geleverd met een ATB (All Terrain Bicycle)-frame, geschikt voor snelle actie en uitstekende wendbaarheid. Door de geometrie van het frame kan de agent op de grond staan van het zadel af terwijl de fiets stabiel blijft staan. De KOGA surveillancefietsen worden geleverd in de bekende stijl met politie striping.

 

Mooiste features

  • De mooiste features van deze fiets zijn eigenlijk onttrokken aan het oog. De volledige interne kabelgeleiding beschermt de kabels en waarborgt daarmee de functionaliteit van de fiets in alle omstandigheden.
  • De iconische KOGA World Traveller-S wordt sinds jaar en dag over de hele wereld ingezet met veel gewicht, in de meest extreme omstandigheden en in de meest onbegaanbare gebieden.
  • Daarnaast is de voorvork voorzien van een geïntegreerde “Internal Steering Limiter” die ervoor zorgt dat het stuur bij extreme acties (bijv. in volle vaart van fiets springen) niet tegen het frame slaat en/of de kabels/verlichting beschadigd.
  • Betrouwbaarheid en functionaliteit staan voorop. Oversized aluminium frames met naafversnelling en schijfremmen zijn daarvan mooie voorbeelden.