Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Batavus winnaar Fiets van het Jaar 2021

HEERENVEEN – 10 maart 2021 - De Batavus Dinsdag Exclusive Plus is door de RAI Vereniging uitgeroepen tot Fiets van het Jaar 2021De Fiets Awards werden vanmiddag bekendgemaakt tijdens de online uitreiking, georganiseerd door de RAI Vereniging. Batavus won in 2020 eveneens de Fiets van het Jaar verkiezing met de Batavus Finez.

 

Epco VlugtRegional Director Accell Benelux & Denmark waar Batavus onderdeel van is: We zijn trots dat deze moderne en sportieve allrounder van Batavus als winnaar is uitgeroepen door de vakjuryWederom een bekroning op ons vakmanschap en een beloning voor iedereen die heeft meegeholpen aan de totstandkoming van deze moderne stadsfiets die tot in detail is ontwikkeld voor comfortabel en veilig fietsen in de stad. 

 

Batavus winnaar Fiets van het Jaar 2021 

 

De winnende Batavus Dinsdag Exclusive Plus is dé allround stadsfiets met onderhoudsarme riemaandrijving. De vakjury was zeer gecharmeerd van het slanke, lichte frame dat geeft iedere fietser het vertrouwen om snel en wendbaar te bewegen op de fiets. Hij biedt de beste combinatie van comfort en veiligheid. De Dinsdag is uitgerust met naafversnelling om soepel te schakelen en dynamische dagrijverlichting om altijd zichtbaar te zijn in het verkeerMet de hydraulische schijfremmen is het voor de fietser gemakkelijk en betrouwbaar om snel tot stilstand te kunnen komen. Daarnaast zorgt de onderhoudsarme riemaandrijving voor jaren rijplezier. Eenmaal onderweg op de Dinsdag ervaar je een heerlijk stabiele fiets met sportief stuurgedrag om moeiteloos door de nauwe stadsstraatjes te rijden! Bekijk hier alle Batavus Dinsdag modellen.

 

De vakjury van de Fiets Awards 
Alle 60 inzendingen zijn tijdens drie testdagen uitvoerig getest in de praktijk en beoordeeld door een onafhankelijke vakjury. Uit de inzendingen werden 15 fietsen in 5 categorieën genomineerd. Voor de beoordeling van de inzendingen voor de Fiets Award focust de onafhankelijke vakjury zich op diverse aspecten zoals veiligheid, rijgedrag/comfort, innovatie, gebruikte materialen, vormgeving/styling en prijs/kwaliteitverhouding. De vakjury van de Fiets Awards bestaat uit experts van de redacties van Fiets, Fiets Actief, ANWB Media, Tweewieler, NieuwsFiets.nu, Bike Europe en ervaringsdeskundigen. 

 

Over Batavus 
Batavus is al meer dan 115 jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Deze passie komt tot uiting in het continu bedenken van slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken. Batavus is bovendien milieubewust met een uniek eco-vriendelijk lakprocedé in de eigen lakkerij.