Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Consumenten omarmen massaal fietsen van Accell.

De Sparta F8e is eerste geworden in de Telegraaf Nationale Fietstest en de Fonk E-go® valt weer in de prijzen! Deze keer als beste koop. Beide modellen kwamen uit in de categorie Betaalbare Elektrische Fietsen. Dit zijn stadsfietsen met voorwielmotor en naafversnelling. Beoordelingen van de e-bikes waren positief en bevestigen dat Accell Nederland inzet op e-mobiliteit binnen alle marktsegmenten.


De Batavus Fonk E-go® werd gekwalificeerd als een lichte, eenvoudige fiets met scherpe prijs en goede ondersteuning. Een uitstekende koop voor als je een basis elektrische fiets voor in de stad zoekt. De Sparta F8e werd geprezen om zijn rijeigenschappen, stille ondersteuning en goede onderdelen.


De Telegraaf kopt in haar krant dat de Nationale e-biketest hét houvast is voor iedereen die een elektrische fiets wil aanschaffen. De wensen en verwachtingen van de consument lopen namelijk ver uiteen. Dat Accell Nederland opnieuw prijswinnende modellen heeft, toont aan dat binnen de razendsnel groeiende markt van elektrische fietsen, het de organisatie lukt om e-mobiliteit aantrekkelijk te maken voor een brede groep fietsliefhebbers.


Over Sparta
Sparta is de pionier in elektrische fietsen in Nederland en een leidend merk op het gebied van e-innovaties. Onder het merk wordt continu gewerkt aan technologie gedreven productontwikkeling en het aanboren van nieuwe doelgroepen en marktsegmenten voor e-bike gebruik. Door inzet van de Internet of Things-technologie is het e-bike assortiment van Sparta bijzonder aantrekkelijk voor de moderne stadsfietser: de Smart e-bikes van Sparta zijn voorzien van een handige anti-diefstalchip.

Over Batavus
Batavus, onderdeel van de Accell Group, is al meer dan 115 jaar één van de grootste Nederlandse fietsfabrikanten met een passie voor het ontwikkelen en produceren van kwaliteitsfietsen voor een breed en internationaal publiek. Met slimme en bruikbare technische innovaties die fietsen veiliger en comfortabeler maken. Batavus is tevens een milieubewust merk met een uniek, eco-vriendelijk lakprocedé in de eigen lakkerij.