Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Epco Vlugt nieuwe regionale directeur Accell Benelux en Denemarken

HEERENVEEN – 4 december 2020. Epco Vlugt wordt per 1 februari 2021 de nieuwe Regional Director van Accell Benelux en Denemarken.
Hij volgt hiermee Sten van der Ham op die besloten heeft de organisatie te verlaten. Epco Vlugt blijft nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling van Velosophy.


Sten van der Ham: “In de afgelopen 3 jaar heb ik samen met mijn team Accell Benelux weer terug gebracht naar een duurzame groei, zowel in omzet als winstgevendheid. Voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wens mijn opvolger en mijn team veel succes”


Ton Anbeek, CEO Accell Group: “Namens alle Accell collega's wil ik Sten bedanken voor zijn bijdrage aan de resultaten van Accell en hem veel succes wensen in zijn verdere carrière.”


Epco Vlugt is op dit moment Managing Director van Velosophy, onderdeel van Accell Group en eigenaar van bakfietsmerken Babboe en Carqon. Voorheen bekleedde Epco diverse commerciële managementfuncties bij Grolsch en PepsiCo.
In 2009 stond Epco aan de wieg van Babboe Bakfietsen. Na de overname van Velosophy door Accell Group in 2018 is Babboe verder uitgegroeid tot Europees marktleider in bakfietsen zowel voor de consumenten- als voor de zakelijke markt.