Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Juncker en Michelin gaan samenwerken

De fietsbanden van Michelin zijn per direct verkrijgbaar bij Juncker Bike Parts. Michelin is een van de grootste bandenfabrikanten van Europa. Het bedrijf combineert ruim een eeuw ervaring in de productie van fietsbanden (sinds 1891) met een duurzaam innovatief vermogen en heeft om die reden meerdere patenten op haar naam staan. JBP heeft een uitgebreid assortiment van het gerenommeerde bandenmerk opgenomen en kan de producten per direct uit voorraad leveren.

 

“Michelin heeft voor Juncker Bike Parts gekozen vanwege haar goede reputatie en positie op de Nederlandse markt, zowel in het city/trekking als het sportieve segment”, aldus Corine Riem Vis, Director Bicycles Michelin Benelux. De Apeldoornse distributeur heeft een uitgebreid assortiment banden en kan deze razendsnel uit voorraad aan dealers in de gehele Benelux leveren. Daarnaast biedt Juncker de fietsvakhandel ondersteuning en services op het gebied van winkel- en werkplaatsinrichting.

 

Over Michelin

Michelin ziet het als haar missie om op een duurzame manier bij te dragen aan de mobiliteit van personen en goederen. Al vanaf de eerste dagen van de fiets trad Michelin op als pionier. Nu, in 2015, wordt de Michelin Groep nog altijd gedreven vanuit dezelfde filosofie. De nieuwe MICHELIN PRO4 racebanden (sinds maart 2015) zijn daar een goed voorbeeld van. De serie biedt de beste prestaties voor competitie- en sportieve rijders met een uitstekende grip, weerstand tegen insnijdingen (HDProtection) en een buitengewoon lange levensduur. 

 

Over Juncker Bike Parts

Juncker Bike Parts is een van de grootste distributeurs van fietsonderdelen& -accessoires in de Benelux. Door de combinatie van een breed assortiment en snelle levering uit voorraad is het bedrijf een betrouwbare partner voor de fietsdetailhandel. Juncker Bike Parts maakt onderdeel uit van Accell Nederland, waar ook de fietsmerken Batavus, Sparta en Koga toe behoren.