Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Juncker overhandigt allereerste SRAM eTap groepen

De allereerste elektronische schakelgroepen van SRAM zijn binnen gekomen bij Juncker Bike Parts. Dit heuglijke moment heeft de Apeldoornse distributeur niet ongemerkt voorbij laten gaan. Winkeliers Egbert Egberts, Beukers Bike Centre, Van Herwerden, Trommelen Tweewielers en Fietsspeciaalzaak Roelofs waren de gelukkige klanten die de allereerste SRAM RED eTap in ontvangst mochten nemen in Apeldoorn.

 

Vanaf vandaag start Juncker Bike Parts met de uitlevering van de overige eTap orders. Ze hebben nu nog maar een beperkt aantal groepsets van SRAM ontvangen. Sommige klanten zullen daarom nog eventjes moeten wachten.

 

Draadloos schakelen
De SRAM RED E-Tap is het eerste elektronische schakelsysteem dat SRAM op de markt brengt. De moderne en elektronische manier om te schakelen is geïnspireerd op de Formule1. Het systeem is niet alleen 100% draadloos, maar ook nog eens ontzettend logisch. Op- en afschakelen is nog nooit zo eenvoudig geweest. De batterijen in de voor- en achterderailleur hebben een lange levensduur en zijn voorzien van een LED indicator.