Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

KOGA wint internationale Red Dot Product Design Award

De KOGA PACE B05 Tokyo Edition sleept de prestigieuze Red Dot Award in de wacht. De fiets wint in de categorie beste productontwerp. Dit werd vandaag officieel bekendgemaakt door de organisatie van de Red Dot AwardEen internationale erkenning voor premium fietsmerk KOGADe ‘Red Dot’ is een prestigieuze onderscheiding voor hoogwaardig productdesign en kwaliteit. Onder het motto “In search of good design and innovation” worden jaarlijks producten getest en beoordeeld door een internationale vakjury.  

 

Harald Troost, Brand Manager KOGA: “Geweldig dat we deze gerenommeerde internationale designprijs winnen met de KOGA PACE B05: een super sportieve e-bike voor mooie ritten in de natuur of om lekker snel mee naar je werk te gaan. Het artwork van deze “Tokyo Edition” is geïnspireerd op de KOGA Kinsei baanfiets voor het Nederlands baanwielrenteam. Heel mooi dat we naast de sportieve successen van de baanrenners nu ook scoren met de Red Dot Design award.” 

 
Gemaakt voor winnaars! De PACE B05 Tokyo Edition 

De KOGA PACE B05 is de perfecte e-bike voor sportieve ritten, maar ook zeer geschikt voor woon-werkverkeer. Deze winnaar kenmerkt zich door een hoogwaardig aluminium frame zonder zichtbare lasnaden, met interne kabelvoering en hydraulische schijfremmen. Door de krachtige Bosch Performance middenmotor ontstaat efficiënte aandrijving en ondersteuning voor de fietser op het juiste moment. Het KIOX kleurendisplay verbindt de fietser via de smartphone-app met de digitale wereld, zodat de ritten gemakkelijk geregistreerd kunnen worden. De subtiele oranje kleurdetails op het frame verwijzen naar het succesvolle Nederlands baanwielrenteam dat al diverse gouden medailles behaalde op hun KOGA Kinsei baanfietsen.  

 

Red Dot Award 
Al meer dan 60 jaar biedt de Red Dot Award een internationaal platform voor ontwerpers en bedrijven voor het beoordelen van de beste product designs. Sinds 1955, beoordeelt de jury jaarlijks duizenden ingezonden productenDe jury kent alleen een Red Dot Award toe aan producten die overtuigen met de hoogste designkwaliteit.