Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

KOGA World Traveller S jubileummodel

Het is alweer 10 jaar geleden dat KOGA haar Custom Order programma genaamd Signature in de markt zette. Dit eerste decennium willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan, vandaar de introductie van een speciale editie van onze nieuwste KOGA Signature World Traveller S reisfiets.

Na WO2 begonnen mensen met het verkennen van afgelegen bestemmingen met behulp van de eerste gemotoriseerde 4x4 voertuigen zoals de Land Rover. De productie van deze voertuigen was niet gemakkelijk in die dagen, want materialen waren schaars. Gelukkig was er door de sterke productie-afname van jachtvliegtuigen een overschot aan aluminium en groene cockpit verf wat vervolgens ingezet werd voor de productie van de Land Rover. Dit resulteerde in het klassieke uiterlijk van een auto die de KOGA Signature genen deelt als het gaat om karakter, taaiheid en ontdekkingsdrift. Deze overeenkomsten stonden aan de basis van het exclusieve jubileum model van de Signature World Traveller S die de techniek van nu met die romantische sfeer van weleer combineert.

Het jubileum model is voorzien van een exclusieve moderne variant van de groene cockpit kleur (‘Grasmere Green’) en wordt gespecificeerd met hoogwaardige componenten zoals de Rohloff Speedhub, een Gates CDX beltdrive, Magura MT5 schijfremmen, een complete SON verlichting, een Supernova USB-lader en Schwalbe Almotion 50mm banden. Deze hoogwaardige reisfiets wordt bovendien voorzien van een complete bijpassende Ortlieb-KOGA fietstassen-set en een onderscheidende jubileum badge.

De consumenten adviesprijs van deze limited edition fiets is € 4.999,-. Uitsluitend te bestellen in de periode tussen 1 september tot en met 31 december 2016.