Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

MY Van Nicholas, nu nog groter en beter

Eerder dit jaar lanceerde Van Nicholas de unieke optie op de website om zelf een fiets samen te stellen. Volledig afgestemd op alle eisen van de weg segment fietsers. Nu heeft Van Nicholas het voor nog meer fietsliefhebbers mogelijk gemaakt om een eigen designfiets te ontwerpen. Het is vanaf nu ook mogelijk voor de Tour en MTB fietsers.

Kies uit de prachtige Van Nicholas Titanium frames en creëer een fiets die volledig voldoet aan uw eisen. Met de juiste keuzes kunt u zorgen voor het optimaliseren van uw fiets. U heeft een ruime keuze in merken, gewichten en prijzen.

“De MY Van Nicholas Designer wat meteen een grote hit bij onze dealers en klanten zodra hij werd gelanceerd”, zegt Ralph Moorman, General Manager van Van Nicholas. “Met de continu veranderende vraag is dit een handig hulpmiddel voor mensen, om zo hun droomfiets tot leven te laten brengen op het beeldscherm. We zijn erg blij dat wij ons nieuwe doel hebben bereikt, nu de gehele Van Nicholas collectie beschikbaar is voor de ''MY Van Nicholas Designer.”

Ook voor tablet en mobiel
De ''MY Van Nicholas Designer'' is direct uitgebracht in HTML 5- formaat, dit betekent dat de optie ook gebruiksvriendelijk is op een tablet of mobiel apparaat. Het was nog nooit zo gemakkelijk en snel om je eigen droomfiets van Van Nicholas te bouwen.

Bezoek www.vannicholas.com om de ''MY Van Nicholas Designer'' uit te proberen.

(kun je beter veranderen in: Klik hier om de My Van Nicholas Designer uit te proberen.