Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Politie kiest voor fiets van KOGA en Batavus

Sten van der Ham, regionaal directeur Benelux Accell:  “We zijn erg trots op deze samenwerking waarbij onze fietsen bij mogen dragen aan de mobiliteit van de politie en daarmee aan de veiligheid van Nederland. Accell Group heeft meerdere topmerken onder één dak en dat samen met onze flexibiliteit om onze e-bikes en fietsen aan te passen aan de unieke wensen van de klant, maakt ons een sterke partner”.

 

Surveillancefiets

Voor de surveillance heeft de politie gekozen voor de stoere, moderne en snelle e-bike Koga Pace B10 en voor de gewone fiets de KOGA Signature World Traveller-S. De KOGA fietsen worden geleverd met een ATB (all terrain bicycle)-frame, geschikt voor snelle actie en hoge mate van wendbaarheid zodat snel en soepel gereageerd kan worden. De geometrie van het frame is dusdanig dat de berijder op de grond kan staan van het zadel af terwijl de tweewieler tussen haar of zijn benen geklemd blijft.

 

 

Stadsfietsen

Voor de stadsfietsen heeft de politie op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding, in combinatie met het aantrekkelijke uiterlijk, gekozen voor de e-bike en fietsen van het model Batavus Dinsdag.De politie wil meer elektrisch fietsen en heeft in deze aanbesteding nadrukkelijk gekeken naar het aanbod van e-bikes. Voor politiewerk is de fiets van grote toegevoegde waarde. Samenwerken met burgers en partners begint met ontmoeten. Zien wat er gebeurt, horen wat er gezegd wordt, aanvoelen wat er aan de hand is en bepalen wat nodig is. Op de fiets staat een agent letterlijk tussen de mensen en is buitengewoon toegankelijk. In stedelijke gebieden beweegt een agent zich op een fiets snel en wendbaar. 

 

Alle fietsen worden zowel geleverd in de witte huisstijlkleur met politiestriping als in een donkere lakkleur.

 

 

Over Accell Group

Accell Group richt zich op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen en -accessoires. We zijn Europees marktleider in elektrische fietsen en de Europese nummer twee in fietsonderdelen- en accessoires. Onze fietsen en aanverwante producten vinden hun weg naar dealers en consumenten in meer dan tachtig landen wereldwijd. Bekende fietsmerken van Accell Group zijn Batavus, Sparta, Koga, Haibike, Ghost, Lapierre, Raleigh en Winora. XLC is het merk voor fietsonderdelen- en accessoires. Verspreid over achttien landen werken circa 3.000 mensen bij Accell Group. In 2018 verkochten we circa 1,1 miljoen fietsen bij een omzet van meer dan € 1 miljard.

 

www.accellnederland.nl, www.koga.com, www.batavus.nl