Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Sparta en KOGA winnaars AD-fietstest 2020

HEERENVEEN – 24 juni 2020  De elektrische fietsen van Sparta en KOGA zijn in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse AD-fietstest. De Sparta F8e is de beste en betaalbare elektrische stadsfiets en de high end Sparta d-Rule M8Tb wint in de categorie Elektrisch Sportief woon-werkverkeer. Met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is de KOGA E-Worldtraveller de beste koop voor de vakantiefietser bij de elektrische toer- en trekkingfietsen.  

 

Sten van der Ham, Regional Director Accell Benelux: Met deze prachtige resultaten in een razendsnel groeiende markt, biedt Accell met zijn topmerken een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsenWe zijn trots dat de e-bikes van onze merken in diverse categorieën en verschillende segmenten zo worden gewaardeerd. 

 

Sparta als beste getest 

De Sparta F8e is een veelzijdige en betaalbare elektrische stadsfiets. Een echte alleskunner,  perfect voor zowel dagelijkse ritten als de wat langere toertochten. De comfortabele en goed geprijsde e-bike heeft een lage instap en een krachtige, geruisloze voorwielmotor 
De Sparta d-Rule M8Tb is speciaal ontworpen voor alle uitdagingen die de stad biedt. Deze high end e-bike met vooruitstrevend design, komt als beste uit de test in de categorie elektrische fietsen voor sportief woon-werkverkeerDe ideale e-bike om vol energie mee van en naar het werk te fietsenDe geometrie van het frame zorgt voor een comfortabele zithouding en met de duoshock vering zijn ook de oudere fietspaden geen probleem 

 

KOGA de beste koop  
Met de beste prijs-kwaliteitverhouding is de E-Worldtraveller in de categorie toer- en trekkingfietsen de winnaarDeze betrouwbare en stijlvolle e-bike is bij uitstek geschikt voor vakantiefietsers. Bagage mee en met een soepele en krachtige ondersteuning de wereld ontdekken. De kabels lopen door het frame voor een optimale bescherming en de gebruiksvriendelijke display zorgt voor een duidelijke weergave van uitgebreide informatie over de fietsreis.  

 

Over Sparta  

Sparta is de pionier in elektrische fietsen in Nederland en een leidend merk op het gebied van e-innovaties. Onder het merk wordt continu gewerkt aan technologie gedreven productontwikkeling en het aanboren van nieuwe doelgroepen en marktsegmenten voor e-bike gebruik. Door inzet van de nieuwste technologie is het e-bike assortiment van Sparta bijzonder aantrekkelijk voor de moderne stadsfietser. 

 

Over KOGA 

KOGA is een premium brand met een sportief karakter. Opgericht in 1974 en sindsdien consistent werkend aan de ontwikkeling en bouw van exclusieve en technisch zeer hoogwaardige met de hand opgebouwde fietsen. Continue innovatie en een intensieve relatie met topsporters en profteams in de internationale wielersport zijn de bouwstenen van het merk. KOGA is een handelsnaam en merk van Accell Benelux. Accell Benelux is onderdeel van Accell Group N.V.