Logo Accell
Nieuws

Het laatste nieuws over Accell Nederland en al zijn merken.

Lees Meer
Nieuws

Tubus en Racktime bij Juncker Bike Parts

Tubus is een van de grootste leveranciers voor bagagedragers wereldwijd. Ze leveren meer dan 160 OEM merken en zijn de referentie binnen hun marktsegment. “De Tubus bagagedrages vind je op bijna elk premium tourfiets, zoals Koga, Van Nicholas en Batavus, en is daarom en goede aanvulling op ons assortiment”, aldus Chiem de Winter (commercieel directeur van Juncker Bike Parts).

 

Tubus levert bagagedragers onder de naam Tubus (premium) en Racktime. Juncker Bike Parts verdeelt de bagagedragers van beide merken exclusief in de Benelux. Ze verwachten dit voorjaar de collectie op voorraad te hebben.

 

Over Tubus
Sinds 1988 produceert Tubus dragers voor fietsen vervaardigd van zeer hoogwaardige stalen buizen. Ze zijn extreem stevig, maar toch vederlicht. Tubus ontwikkelt nieuwe oplossingen om het vervoeren van bagage gemakkelijker, veiliger en comfortabeler te maken.

 

Over Racktime
Racktime is een merk dat bagagedragers en transportsystemen ontwerpt en produceert. Er wordt continu geanalyseerd, geïnnoveerd, ontwikkeld en gezocht naar verbeteringen om passend transport te kunnen bieden. Veel bagagedragers zijn voorzien van het Snap-it systeem voor snelle montage van componenten aan de drager. Racktime is een Europees merk van Tubus.