Logo Accell

(Smart) Business Bike

Meer en meer bedrijven zetten de fiets in als onderdeel van hun dienstverlening. Bijvoorbeeld als deelfiets voor klanten en medewerkers. Voor het beheer van deze deelfietsen biedt Accell Zakelijk eigentijdse oplossingen. Een ‘basic’ Business Bike of een Smart Business Bike die via GPS en Bluetooth volledig connected is? Aan u de keuze. Uw klant de fiets met een app laten ontgrendelen? Of dit zelf doen op afstand? Het kan allemaal.

 

Wij kunnen u van dienst zijn met het opzetten van een pool van bedrijfsfietsen voor medewerkers en klanten. Dat kan al bij een bestelling van enkele fietsen. Voor grotere oplages bestaat de mogelijkheid om fietsen te leveren in bedrijfskleuren en met uw bedrijfslogo. Medewerkers die hun woon-werkverkeer afleggen op een bedrijfsfiets? We kunnen u er alles over vertellen.


Meer weten over onze Smart Business Bikes? Neemt u contact op met telefoonnummer 0513-788113 of stuur een e-mail naar zakelijk@accell.nl.

 

Lees ook onderstaande case waar Batavus fietsen gebruikt worden voor de thuiszorg:

Batavus heeft, in overleg met medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis, een speciale e-bike voor de zorg ontwikkeld: de Batavus Cura.

Hoe een bijzondere samenwerkingleidt tot vitalere thuiszorgmedewerkers en betere zorg voor cliënten.

Batavus heeft, in overleg met medewerkers van Vierstroom Zorg Thuis, een speciale e-bike voor de zorg ontwikkeld: de Batavus Cura. Dit is een lichte e-bike met een middenmotor en een grote accu, waardoor het niet nodig is om onderweg op te laden. Verder heeft de fiets een smartphonehouder op het stuur, een stevige standaard en een handig slot. Vervolgens is er gekozen voor een volledig pakket met onder andere de levering en het onderhoud door Fietsvoordeelshop en de verzekering en pechhulp van Aon, zodat medewerkers continu mobiel blijven en daarmee beschikbaar voor de cliënten. Inmiddels rijden maar liefst 400 medewerkers tot volle tevredenheid rond op de Batavus Cura.

 

Wat voor ons heel belangrijk was bij de keuze voor deze partijen is het geleverde maatwerk, het echt willen meedenken met de specifieke situatie in onze sector. En het partnership waar alle partijen zich duidelijk aan committeren.” - Susan Veenhoff, directeur Vierstroom Zorg Thuis

 

De voordelen van fietsen naar het werk

Als medewerkers structureel meer fietsen, zorgt dat voor voordelen op het gebied van kosten, parkeerruimte, vitaliteit, gezondheid, duurzaamheid en goed werkgeverschap.

  • Kostenbesparing: Met name op autokosten en parkeervoorzieningen kan veel worden bespaard. Bereken met de fietscalculator voor bedrijven van de Fietsersbond hoeveel uw bedrijf kan besparen.
  • Een fietser is op korte afstand in de stad gemiddeld 5% sneller op zijn bestemming dan een automobilist. In de grotere steden scheelt dit zelfs meer dan 10%. (Bron: Fietsersbond)
  • Werknemers die dagelijks op de fiets naar het werk gaan hebben 10 tot 15% minder ziekteverzuim dan medewerkers die dagelijks met de auto gaan. (Bron: TNO)

 

Bekijk de video over de Batavus Cura.