Logo Accell

Delivery Bike

Wij geloven sterk in de fiets als dé oplossing voor een duurzame logistieke sector. Zeker de komst van fietsen met een krachtige elektromotor biedt veel mogelijkheden voor de last mile delivery. Zo verbeteren de luchtkwaliteit en bereikbaarheid in binnensteden en worden bestellingen snel en op tijd bezorgd.

 

Onze Delivery Bike onderscheidt zich met een zeer concurrerende prijs en topkwaliteit onderdelen van fabrikanten als Magura, Shimano en een krachtige middenmotor van Bosch. Daarmee is deze moderne bezorgfiets een volwaardig en duurzaam alternatief voor de bezorgscooter.

 

Voor pakketbezorgers leveren we in samenwerking met onze partners ook een robuuste Cargo Bike met veelzijdige laadoplossingen. Een Delivery Bike of Cargo Bike met de modernste connected services? Ook dat kan, zoals een integrale koppeling met de winkelsystemen in al uw vestigingen.

 

Daarbij bieden we verschillende mogelijkheden voor financiering. Zelf aanschaffen, Financial of Operational Lease? leveranciers,Het kan allemaal. Accell Zakelijk onderscheidt zich door voor elke klant de beste logistieke oplossing op maat te bieden. Zo boosten wij samen uw business.

 

Meer weten over onze Delivery Bikes? Neemt u contact op met telefoonnummer 0513-788113 of stuur een e-mail naar zakelijk@accell.nl.