Logo Accell

De drie pijlers van Accell Zakelijk

Duurzaamheid en Veiligheid

Voor ondernemers is de fiets een goede manier om vorm te geven aan een deel van het
beleid op gebied van MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Fietsen is goed voor
het milieu en goed voor de mens. Ideaal wanneer uw medewerkers tijdens de pauze
een rondje willen fietsen, klanten in de buurt bezoeken of bestellingen gaan rondbrengen. Daarbij staat veiligheid voorop in alles wat we doen. Onze ontwerpers werken aan innovatieve oplossingen, terwijl we ook actief een bijdrage leveren aan het verbeteren van de verkeersveiligheid. Ontwikkelingen op dit gebied zijn in volle gang.

 

Vitaliteit en Plezier

Fietsen is leuk en gezond. Mensen zitten te lang achter hun bureau en beeldscherm en
hebben maar weinig tijd voor de lichamelijke beweging die we allemaal nodig hebben. Dagelijks een half uurtje fietsen levert in dat opzicht al een enorme winst op. Daarom willen wij samen met u uw werknemers stimuleren om vaker de fiets te nemen. Zo snijdt het mes aan twee kanten: u spaart het milieu en uw werknemers worden fitter en energieker, zodat zij met meer plezier aan het werk gaan. Een van de belangrijkste zaken voor onbezorgd fietsplezier is uiteraard een veilige fiets zonder mankementen. Daarom besteden wij samen met ons dealernetwerk ruim aandacht aan onderhoud en kwaliteitsonderdelen van Juncker. Zo ondersteunen wij waar mogelijk ook fietsverhuurbedrijven met het zorgvuldig onderhouden van de huurfietsen. Zodat uw klanten altijd veilig op weg kunnen.


Samenwerking

Wij geloven sterk in samenwerking. En in een dienstverlening die is gericht op meer dan alleen de fiets. Samen met een dicht netwerk van geselecteerde dealers biedt Accell Zakelijk mobiliteitsconcepten op maat voor het bedrijfsleven. De belangen en wensen van uw organisatie staan daarbij voorop. Wij zetten in op strategische samenwerkingen met partners wanneer wij geloven dat dit onze én uw bedrijfsvoering ten goede komt. Zo voegen wij waarde toe voor alle partijen.